Az egyesületről

A Társas Központ Egyesület 2014-ben alakult és került bejegyzésre a Fővárosi Törvényszék által, mint non-profit civil szervezet (egyesület). Nyilvántartási számunk 01-02-0015666.

Az Egyesület elődje a Társasjátékos klub volt, ami 2009-ben jött létre a XV. kerületi Újpalotai Szabadidő Központ Közösségi Házban, az USZIK-ban, majd fél év múlva költözött a XV. kerületi Zöld Klubba. Onnan 2 év múlva kerültünk a XVI. kerületi Erzsébet-ligeti Színházba, majd újabb 2 év múlva kellett onnan elköltöznünk. 2 év kényszerszünet után találta meg a helyét a klub a IV. kerületi Városháza Pincében, ahol 2 évig voltunk, és innen tértünk vissza 2020-ban a XV. kerületbe, a jelenlegi helyszínre, a CSOKI-ba.

Az egyesületi tagok száma jelenleg 76 fő. Egyesületünknek csak magánszemélyek lehetnek a tagjai. 6 tagi kategóriát különböztetünk meg, úgy mint 0 – 6 évesek; betöltött 7. év, de még nem iskolás; 7 – 16 évesek; 17 – 26 éves és iskolába jár; betöltött 27. év; és nyugdíjas. Az Egyesülethez bárki csatlakozhat: http://tarsaskozpontegyesulet.hu/jelentkezes/

Az Egyesület adószámmal és bankszámlaszámmal rendelkezik, vezetését 3 fős választott elnökség látja el. Az elnök Hegedűs Csaba, az elnökségi tagok dr. Kiss Csaba és Nagy Dániel.

Az Egyesület alapvető célja és tevékenysége a társasjátékozás kultúrájának terjesztése és népszerűsítése. Az Egyesület programjairól, rendezvényeiről a honlapunkon (http://tarsaskozpontegyesulet.hu/) tájékozódhattok.

Köszönjük együttműködésed, és jó szórakozást kívánunk! :)

Hegedűs Csaba klubvezető

A Társas Központ Egyesület elnöke